Pitkän hiljaiselon jälkeen on meidänkin aika taas aktivoitua ja kirjoittaa kuulumisia. Kasvattimme ovat taas keväällä rientäneet kisakentille ja tuloksiakin on jo tullut kiitettävästi useammalle koiralle.

Hiro (B.Fonzie) on rynnistänyt agikentille Pasin kanssa saaden jo kaksi  0-voittoa 1-luokasta. Viime sunnuntaina Hiro kävi myös Emman kanssa  tokoilemassa Imatralla alokasluokasta hienosti 183,5pistettä 1.sija KP:n kera.

Dina (B.Diiva Dina) ja Mia kävivät tokokoilemaasa lauantaina  alokasluokassa tuloksena 169 pistettä  TK1.

Sylvi (B. Erikoisefekti) ja Paula korkkasivat  sunnuntaina TOKOn voittajaluokan Varkaudessa tuloksena 235 pistettä, II-tulos. Sylvin sisko Suri (B.Elohopea) ja Pia  ovat myöskin käyneet parissa voittajaluokan kokeessa kevään aikana saaden 234 ja 243,5 pistettä , II-tulokset.

Edi (B.Erikoistehtävä) ja Leena ovat jahdanneet viimeisiä agin SM-kisa nollia ahkerasti. Vielä kaksi puuttuu, mutta onneksi on vielä kahdeksan strattia jäljellä.

Borderiinan nuoriso eli Elli (B.Giggi) ja Wia (B.Giggi) ovat kirmasivat palveluskoiratapahtuman näyttelyssä junnuluokassa  Elli ERI2 & Wia EH3, Noppa (Wizaland I am for Borderiinan) avoimessa ERI2. Samaisessa tapahtumassa Manu (B.Elävä Legenda) KV-kokeeseen. Jäklikiria oli 15 kpl joista 10kpl pääsi maastoon tottiksen perusteella. Manu sai tottiksesta 83 pistettä ja oli harmillisesti ensimmäinen koira joka karsiutui.